Snelle en effectieve blessurebehandeling in Leeuwarden

Een blessure is vervelend: het zorgt ervoor dat u niet (voluit) kunt sporten en heeft vaak ook invloed op het dagelijks leven. Soms dusdanig dat zelfs het doen van een boodschap al een hele opgave wordt. Om u zo snel en effectief mogelijk van uw blessure af te helpen en weer aan het sporten te krijgen, hebben wij een speciale aanpak in onze praktijk in Leeuwarden.

Blessurebehandeling in Leeuwarden, volledig afgestemd op uw sport

Kiest u voor een blessurebehandeling bij ons in Leeuwarden, dan maken wij een speciaal behandelingsplan voor u, volledig afgestemd op uw sport. Op die manier kunt u doelgericht werken aan het tackelen van uw blessure en een terugkeer in uw sport. Dat vinden wij erg belangrijk. Dankzij de deskundige begeleiding van onze sportfysiotherapeuten en -masseurs, kunt u er op rekenen dat u zo snel mogelijk terugkomt op uw oude niveau.

Revalideer binnen of buiten in Leeuwarden van uw blessure

Het revalideren van uw blessure kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden, als buiten op het veld. Op die manier kunt u heel specifiek oefeningen doen die aansluiten bij uw sport. Wij begeleiden u daarbij en zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw:

kracht
conditie
coördinatie
stabiliteit

Na de oefeningen bent u klaar om weer terug te keren in uw sport en voluit, zonder belemmeringen, te trainen.

Revalideer in Leeuwarden van uw blessure met een B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee zou een hulpmiddel kunnen vormen bij het herstel van uw blessure. In onze praktijk in Leeuwarden beschikken we over dit toestel, wat ervoor zorgt dat pijn sneller vermindert en er een sneller herstel is van letsel. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over B-E-St by JeeCee.

Voor een blessurebehandeling heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Wist u dat wel? Een extra reden om vandaag nog een afspraak met ons te maken om zo snel mogelijk van uw blessure af te komen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn blessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortAnneke Donkervoort
Anneke Donkervoort uit Noordbergum kreeg door hardlopen scheenbeenklachten. Anneke wilde graag zo snel mogelijk weer pijnloos kunnen hardlopen. Ik heb toen contact opgenomen met Fysio 058 en ik ben heel goed door een fysiotherapeut behandeld en heb daarna oefentherapie gevolgd. In korte tijd kon ik weer pijnloos hardlopen. >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body