Snelle en effectieve blessurebehandeling in Leeuwarden

Een blessure is vervelend: het zorgt ervoor dat u niet (voluit) kunt sporten en heeft vaak ook invloed op het dagelijks leven. Soms dusdanig dat zelfs het doen van een boodschap al een hele opgave wordt. Om u zo snel en effectief mogelijk van uw blessure af te helpen en weer aan het sporten te krijgen, hebben wij een speciale aanpak in onze praktijk in Leeuwarden.

Blessurebehandeling in Leeuwarden, volledig afgestemd op uw sport

Kiest u voor een blessurebehandeling bij ons in Leeuwarden, dan maken wij een speciaal behandelingsplan voor u, volledig afgestemd op uw sport. Op die manier kunt u doelgericht werken aan het tackelen van uw blessure en een terugkeer in uw sport. Dat vinden wij erg belangrijk. Dankzij de deskundige begeleiding van onze sportfysiotherapeuten en -masseurs, kunt u er op rekenen dat u zo snel mogelijk terugkomt op uw oude niveau.

Revalideer binnen of buiten in Leeuwarden van uw blessure

Het revalideren van uw blessure kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden, als buiten op het veld. Op die manier kunt u heel specifiek oefeningen doen die aansluiten bij uw sport. Wij begeleiden u daarbij en zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw:

kracht
conditie
coördinatie
stabiliteit

Na de oefeningen bent u klaar om weer terug te keren in uw sport en voluit, zonder belemmeringen, te trainen.

Revalideer in Leeuwarden van uw blessure met een B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee zou een hulpmiddel kunnen vormen bij het herstel van uw blessure. In onze praktijk in Leeuwarden beschikken we over dit toestel, wat ervoor zorgt dat pijn sneller vermindert en er een sneller herstel is van letsel. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over B-E-St by JeeCee.

Voor een blessurebehandeling heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Wist u dat wel? Een extra reden om vandaag nog een afspraak met ons te maken om zo snel mogelijk van uw blessure af te komen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn blessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

Wies vd Heuvel testimonialsWies van den Heuvel
Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik schouderklachten.Doordat er duidelijk gecommuniceerd werd zijn mijn klachten vanaf de eerste behandeling goed aangepakt. Na afloop van de behandeling kon ik weer gewoon mijn ding doen en ik ben nu zo goed als klachtenvrij. >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body