Snelle en effectieve blessurebehandeling in Leeuwarden

Een blessure is vervelend: het zorgt ervoor dat u niet (voluit) kunt sporten en heeft vaak ook invloed op het dagelijks leven. Soms dusdanig dat zelfs het doen van een boodschap al een hele opgave wordt. Om u zo snel en effectief mogelijk van uw blessure af te helpen en weer aan het sporten te krijgen, hebben wij een speciale aanpak in onze praktijk in Leeuwarden.

Blessurebehandeling in Leeuwarden, volledig afgestemd op uw sport

Kiest u voor een blessurebehandeling bij ons in Leeuwarden, dan maken wij een speciaal behandelingsplan voor u, volledig afgestemd op uw sport. Op die manier kunt u doelgericht werken aan het tackelen van uw blessure en een terugkeer in uw sport. Dat vinden wij erg belangrijk. Dankzij de deskundige begeleiding van onze sportfysiotherapeuten en -masseurs, kunt u er op rekenen dat u zo snel mogelijk terugkomt op uw oude niveau.

Revalideer binnen of buiten in Leeuwarden van uw blessure

Het revalideren van uw blessure kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden, als buiten op het veld. Op die manier kunt u heel specifiek oefeningen doen die aansluiten bij uw sport. Wij begeleiden u daarbij en zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw:

kracht
conditie
coördinatie
stabiliteit

Na de oefeningen bent u klaar om weer terug te keren in uw sport en voluit, zonder belemmeringen, te trainen.

Revalideer in Leeuwarden van uw blessure met een B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee zou een hulpmiddel kunnen vormen bij het herstel van uw blessure. In onze praktijk in Leeuwarden beschikken we over dit toestel, wat ervoor zorgt dat pijn sneller vermindert en er een sneller herstel is van letsel. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over B-E-St by JeeCee.

Voor een blessurebehandeling heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Wist u dat wel? Een extra reden om vandaag nog een afspraak met ons te maken om zo snel mogelijk van uw blessure af te komen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn blessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial jozeJoze Silkens
Joze Silkens had een liesblessure welke niet verbeterde, ondanks de oefeningen die zij deed. Ze had het maken van een afspraak bij een fysiotherapeut uitgesteld, maar na behandelingen bij Fysio 058 is zij inmiddels bijna klachtenvrij.
>> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body