Snelle en effectieve blessurebehandeling in Leeuwarden

Een blessure is vervelend: het zorgt ervoor dat u niet (voluit) kunt sporten en heeft vaak ook invloed op het dagelijks leven. Soms dusdanig dat zelfs het doen van een boodschap al een hele opgave wordt. Om u zo snel en effectief mogelijk van uw blessure af te helpen en weer aan het sporten te krijgen, hebben wij een speciale aanpak in onze praktijk in Leeuwarden.

Blessurebehandeling in Leeuwarden, volledig afgestemd op uw sport

Kiest u voor een blessurebehandeling bij ons in Leeuwarden, dan maken wij een speciaal behandelingsplan voor u, volledig afgestemd op uw sport. Op die manier kunt u doelgericht werken aan het tackelen van uw blessure en een terugkeer in uw sport. Dat vinden wij erg belangrijk. Dankzij de deskundige begeleiding van onze sportfysiotherapeuten en -masseurs, kunt u er op rekenen dat u zo snel mogelijk terugkomt op uw oude niveau.

Revalideer binnen of buiten in Leeuwarden van uw blessure

Het revalideren van uw blessure kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden, als buiten op het veld. Op die manier kunt u heel specifiek oefeningen doen die aansluiten bij uw sport. Wij begeleiden u daarbij en zorgen ervoor dat u op een verantwoorde manier werkt aan uw:

kracht
conditie
coördinatie
stabiliteit

Na de oefeningen bent u klaar om weer terug te keren in uw sport en voluit, zonder belemmeringen, te trainen.

Revalideer in Leeuwarden van uw blessure met een B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee zou een hulpmiddel kunnen vormen bij het herstel van uw blessure. In onze praktijk in Leeuwarden beschikken we over dit toestel, wat ervoor zorgt dat pijn sneller vermindert en er een sneller herstel is van letsel. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over B-E-St by JeeCee.

Voor een blessurebehandeling heeft u geen verwijsbrief nodig van uw huisarts. Wist u dat wel? Een extra reden om vandaag nog een afspraak met ons te maken om zo snel mogelijk van uw blessure af te komen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn blessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

Stefan van der Pal testimonialsMiny verheij
Miny Verheij is een fanatiek hardloopster en via haar hardlooptrainer kwam zij bij de sportmasseur van Fysio 058 terecht. Met name ter preventie van blessures.  >> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body