Chris Postma

Specialisaties:
Manueel therapeut, Dry Needling

Geboortedatum:
08 november 1984.

Woont in:
Leeuwarden.

Is bij Fysio 058:
Fysiotherapeut, Master manueel therapeut

Werkzaam sinds:
November 2010.

Loopbaan:
Ben begonnen in "De Vesteynde" in Zwaagwesteinde. Hierna ben ik gaan werken bij “Integra” in Harlingen. Sinds november 2010 ben ik werkzaam bij Fysio 058.

Afgestudeerd:
2009, Hanze Hogeschool Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een dynamisch, krachtig team. Waarbij de kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Kracht van Fysio 058:
Een team van fysiotherapeuten die constant de juiste en beste kwaliteit aanbieden.

Het fijne van je vak:
Om mensen te helpen bij fysieke beperkingen, zowel in het dagelijks leven als bij het uitoefenen van hun sport. Dit geeft niet alleen een goed gevoel bij de mensen, maar ook bij me zelf.

Ambities:
Mijn eerste ambitie ben ik al mee begonnen om die te verwezelijken. Dat is namelijk de opleiding manueel therapie volgen aan het SOMT. Deze heb ik in oktober 2013 afgerond.

Ontspanning:
Sporten, films kijken, onder vrienden en familie zijn, duiken en natuurlijk een vakantie met mijn vriendin zorgt ook altijd voor ontspanning.

Sport:
Hardlopen, wielrennen, voetballen, karate, jiu-jitsu . In het verleden heb ik altijd gevoetbald bij V.V Leeuwarden. Hier heb ik de jeugd groot en deels doorlopen, tot dat ik mijn kniebanden kapot had. Dit ongelukje kwam helaas door de sport Jiu-Jitsu. Verder heb ik 7 jaar aan karate gedaan. Tevens heb ik nog 2 seizoenen bij Rood Geel gevoetbald. Momenteel doe ik nog aan hardlopen en wielrennen. En ben hiernaast ook nog actief als soigneur bij de wielren vereniging de Friesche Leeuw.

E-mail:
chris@fysio-058.nl

 
Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial frank smidstraFranke Smidstra
Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.
>> Lees meer...

Chris Postma

Chris Postma
Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body