Doeke van der Ploeg

Specialisaties:
Fysiotherapeut, Dry Needling

Geboortedatum en plaats:
17-07-1990 te Stiens

Woont in:
Leeuwarden
 
Werkzaam sinds:
11-2-2015
 
Loopbaan:
Begin 2014 begonnen in Drachten bij Fysio-0512 en gedeeltelijk bij Fysio-058, sinds de zomer van 2015 vast aan de slag in Leeuwarden

Afgestudeerd:
In juli 2014 aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een praktijk die graag een autoriteit wil zijn op sportgebied. Een enthousiast team dat elkaar op alle punten aanvult en zo het beste te bieden.

Kracht van Fysio 058:
Enthousiasme, innovatie en kwaliteit.

Het fijne van je vak:
Als fysiotherapeut vind ik het fijn om een band met de cliënt op te bouwen. Om mensen te zien opknappen en terugkeren naar de door hen gewenste fysieke conditie. Daarnaast ook het uitdagende van het vak. Elke casus/blessure is weer anders en dat houdt het werk afwisselend en mij als persoon scherp.

Ambities:
Mij verder te ontwikkelen als fysiotherapeut. Een specialisatie is daarbij ook de bedoeling. Momenteel ben ik me aan het oriënteren wat het beste bij mij past.
   
Ontspanning:
Lezen, film kijken, sporten, spelletjes spelen, muziek luisteren. Afspreken met vrienden/familie of lekker met mijn vriendin uit eten gaan.

Sport:
Sinds mijn zevende speel ik voetbal in Stiens, momenteel bij de eerste selectie van S.C. Stiens. Hiernaast vind ik het leuk om krachttraining en allerlei andere sporten zoals basketbal en wielrennen te beoefenen.

E-mail:
doeke@fysio-058.nl

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortAnneke Donkervoort
Anneke Donkervoort uit Noordbergum kreeg door hardlopen scheenbeenklachten. Anneke wilde graag zo snel mogelijk weer pijnloos kunnen hardlopen. Ik heb toen contact opgenomen met Fysio 058 en ik ben heel goed door een fysiotherapeut behandeld en heb daarna oefentherapie gevolgd. In korte tijd kon ik weer pijnloos hardlopen. >> Lees meer...

Doeke van der Ploeg

Doeke van der Ploeg
Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body