Testimonial Eelco Algra

Naam: Eelco Algra
Geboortedatum: 3 mei 1972
Woonplaats: Berlikum

Eelco liep al een aantal jaren met klachten aan zijn hamstring en bilspier. Hij had hiervoor verschillende behandelingen bij fysiotherapeuten gehad, echter helaas zonder resultaat. Via een collega kwam hij bij Fysio 058 terecht. Na de behandelingen en specifieke trainingen bij Fysio 058 is Eelco klachtenvrij en heeft een mooi sportdoel kunnen stellen.

Eelco zegt zelf:
“Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik al bijna 3 jaar last van mijn rechter hamstring/bilspier, vooral bij zitten en na intensief sporten. Ik dacht altijd dat dit kwam doordat ik veel aan sport deed en ben hierdoor tijdelijk minder gaan sporten. Ik ben bij verschillende fysiotherapeuten behandeld maar zonder resultaat. Via een collega (kaatser Johan van der Meulen), die goede ervaringen had bij Fysio 058, kwam ik in contact met Anton Kingma van Fysio 058.  

Anton heeft mij behandeld met als resultaat dat mijn klachten verdwenen zijn. Tijdens het traject heeft Anton mij in laten zien dat ik geduld en vertrouwen moest hebben en vooral moest blijven sporten. Niet alleen fysiek maar ook mentaal heeft Anton er voor gezorgd dat ik focus kon houden op herstel en dat ik ook kon accepteren dat ik de klacht had. In de tussentijd heb ik gewerkt aan mijn core stability (rompbalans) en inmiddels heb ik zowel de beginners- als gevorderdencursus Core Stablity bij Fysio 058 gevolgd.

Bij een klacht word je direct een kundige therapeut bij Fysio 058 ingepland, dat wint veel tijd. Ik ben erg prettig behandeld bij Fysio 058 en raad dit iedereen aan die klachten heeft, dit hoeft niet alleen op sportgebied te zijn.

Ik ben eindelijk na een paar jaar klachtenvrij, heb een goede core stability en veel geleerd over mijn eigen lichaam en hoe ik dit juist moet belasten. Ook over het effect van training en hoe het lichaam hierop reageert ben ik veel te weten gekomen. Doordat de klachten verdwenen zijn sport ik weer volop en heb als doelstelling een kwart triathlon te volbrengen.”

Testimonials Lees alle testimonials >>

Silvio TeunissenSilvio Teunissen
De verhalen over Fysio 058 waren erg positief. Toen ik samen met Rutger en Anton voor Serious Request door Nederland aan het hardlopen was merkte ik dat er een klik was tussen mij en Fysio 058. Inmiddels kan ik zeggen dat mijn ervaring, maar ook die van mijn zoon en dochter positief zijn.   >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body