Froukje Korten

Specialisaties:
Praktijkassistente.

Geboortedatum en plaats:
3 juni 1980, Damwoude.

Woont in:
Leeuwarden.

Is bij Fysio 058:
Praktijkassistente.

Werkzaam sinds:
Juni 2011

Loopbaan:
In 2001 heb ik mijn opleiding Toeristisch Management afgerond. Daarna heb ik diverse functies binnen verschillende organisaties vervuld. Zowel binnen de HRM-tak (Senior-Intercedent, P&O-functionaris) als op directie ondersteunend gebied (Directie-assistent, Officemanager)

Afgestudeerd:
2001, HBO Nederland Leeuwarden/Arnhem.

Omschrijft Fysio 058 als:
Een jonge en dynamische praktijk, die met een enthousiast en gedreven team elke dag het beste uit zichzelf wil halen om de klant optimaal te ondersteunen en begeleiden naar een zo spoedig mogelijk herstel.

Kracht van Fysio 058:
Het leveren van maatwerk als het gaat om (sport)fysio- en manueel therapeutische behandeling en begeleiding. Kwaliteit, persoonlijke aandacht en ruimte voor innovatie zijn binnen de praktijk belangrijke speerpunten.

Ontspanning:
In mijn vrije tijd hou ik ervan lekker actief bezig te zijn en ben dol op koken. Mijn vriend, ons zoontje Marin en onze hond Boris, dat zijn mijn liefdes. Vrienden, familie, gezelligheid, daar word ik blij van. Verder word ik o.a. heel gelukkig van reizen, muziek, uitwaaien op het strand.

E-mail:
froukje@fysio-058.nl

 
Testimonials Lees alle testimonials >>

Marjan Andringa testimonialsErnst van Kalsbeek
“Ik had mijn schouder een aantal keren uit de kom gehad. Hierdoor had ik veel last en weinig kracht met sporten. Door een vriend van fitness is me aangeraden eens naar Fysio 058 te gaan. Ik ben super goed geholpen, alle medewerkers zijn erg vriendelijk en enthousiast.   >> Lees meer...

Froukje Korten

Froukje Korten
Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body