Voor welke klachten gaat u naar Fysio 058 in Leeuwarden?

Bij Fysio 058 in Leeuwarden kunt u terecht voor heel veel verschillende klachten en blessures. Denk bijvoorbeeld aan:

  • sportblessures;
  • klachten als gevolg van werken;
  • klachten als gevolg van een ziekte/ongeval;
  • klachten als gevolg van de veroudering van het lichaam.

Voor al deze klachten en meer kunt u zich laten behandelen met fysiotherapie. Laat u zich door een van onze fysio’s behandelen, dan kunt u uitgaan van een zeer doelgerichte aanpak. Wij weten hoe vervelend sommige blessures en klachten kunnen zijn, zeker als u er in het dagelijks leven ook last van heeft. Daarom is het ons doel om uw klachten zo snel en effectief mogelijk te verhelpen.

Wat is de werkwijze van Fysio 058 in Leeuwarden?

Als u zich door onze fysio’s in Leeuwarden laat behandelen, kunt u uitgaan van een doelgerichte aanpak. Hieronder vindt u een stappenplan, waarmee we aangeven hoe we te werk gaan als we uw klachten of blessure(s) proberen te verhelpen.

  • Aanwijzing fysiotherapeut
  • Klachtenanalyse
  • Opstellen behandelingsplan
  • Tussentijdse evaluatie


Afhankelijk van uw klachtenbeeld en voorkeuren, krijgt u een fysiotherapeut aangewezen. De fysio gaat vervolgens heel nauwkeurig uw klachten in kaart brengen om een effectief en doelgericht behandelingsplan op te stellen. Aan de hand daarvan wordt u behandeld. Tussentijds vindt er een evaluatie plaats om te kijken of uw behandeling op schema ligt en de klachten verminderd zijn.

Zonder verwijsbrief naar de fysio in Leeuwarden

Wist u dat u geen verwijsbrief nodig heeft om behandeld te worden in onze fysiotherapiepraktijk in Leeuwarden ? De screening die uw huisarts vroeger moest uitvoeren, voeren wij nu namelijk uit. Dat scheelt u weer tijd, nietwaar?

Maak een afspraak bij Fysio 058 in Leeuwarden
 

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial Marjon VisserMarjon Visser
“Na mijn enkelbreuk heeft mijn enkel zes weken in gips gezeten. Ik wilde zo snel mogelijk weer revalideren, zodat ik weer mee kon spelen op het hoogste niveau. Omdat ik al eerder goede ervaringen had met Fysio 058 heb ik direct contact gezocht.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body