Wanneer is fysiotherapie in Friesland nuttig?

Fysio 058 is een fysiotherapiepraktijk in Friesland (Leeuwarden) waar u terecht kunt voor o.a. fysiotherapie. Het nut ervan is afhankelijk van uw klachten. Heeft u bijvoorbeeld last van:

  • klachten die zijn ontstaan op het werk;
  • klachten die zijn ontstaan na een ongeval/ziekte;
  • klachten die zijn ontstaan door veroudering van het lichaam;
  • klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten?

In al die gevallen kan een behandeling met fysiotherapie de klachten verhelpen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dat zo snel mogelijk wilt. Klachten kunnen soms ook zichtbaar zijn in het dagelijks leven en dat is extra vervelend. Bijvoorbeeld als het doen van boodschappen een opgave wordt. Onze behandelingen zijn er dan ook op gericht om u zo snel en efficiënt mogelijk van uw klachten af te helpen.

Hoe gaat fysiotherapie in Friesland in zijn werk?

Om u te laten zien hoe de behandelmethode van fysiotherapie in onze praktijk in Friesland eraan toe gaat, hebben we hieronder een stappenplan voor u gemaakt.

  • Aanwijzen van een fysiotherapeut
  • In kaart brengen van uw klachten
  • Op maat gemaakt behandelingsplan voor u maken
  • Tussentijds evalueren

Afhankelijk van uw klachten en voorkeur krijgt u een fysiotherapeut aangewezen, die tijdens de eerste afspreek uw klachten in kaart brengt. Vervolgens wordt er speciaal voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Aan de hand daarvan wordt doelgericht gewerkt naar het verhelpen van uw problemen.

Geen verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Friesland

Voor een behandeling met fysiotherapie bij onze praktijk in Friesland, heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Handig, hè? De screening van uw klachten – wat de huisarts oorspronkelijk deed – doen wij ook tijdens het eerste gesprek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Maak een afspraak voor fysiotherapie in Friesland

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial Judith SchoonhovenJudith Schoonhoven
Judith Schoonhoven heeft in september 2010 een vervelend ongeluk gehad, waarbij haar enkel gebroken is. Bijna 2 jaar lang volgde zij behandelingen fysiotherapie, helaas zonder het resultaat waar Judith op hoopte. In oktober 2012 kwam ze voor het eerst bij Fysio 058.  Inmiddels sport Judith weer bijna pijnvrij. >> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body