Wanneer is fysiotherapie in Friesland nuttig?

Fysio 058 is een fysiotherapiepraktijk in Friesland (Leeuwarden) waar u terecht kunt voor o.a. fysiotherapie. Het nut ervan is afhankelijk van uw klachten. Heeft u bijvoorbeeld last van:

  • klachten die zijn ontstaan op het werk;
  • klachten die zijn ontstaan na een ongeval/ziekte;
  • klachten die zijn ontstaan door veroudering van het lichaam;
  • klachten die zijn ontstaan tijdens het sporten?

In al die gevallen kan een behandeling met fysiotherapie de klachten verhelpen. Wij kunnen ons voorstellen dat u dat zo snel mogelijk wilt. Klachten kunnen soms ook zichtbaar zijn in het dagelijks leven en dat is extra vervelend. Bijvoorbeeld als het doen van boodschappen een opgave wordt. Onze behandelingen zijn er dan ook op gericht om u zo snel en efficiënt mogelijk van uw klachten af te helpen.

Hoe gaat fysiotherapie in Friesland in zijn werk?

Om u te laten zien hoe de behandelmethode van fysiotherapie in onze praktijk in Friesland eraan toe gaat, hebben we hieronder een stappenplan voor u gemaakt.

  • Aanwijzen van een fysiotherapeut
  • In kaart brengen van uw klachten
  • Op maat gemaakt behandelingsplan voor u maken
  • Tussentijds evalueren

Afhankelijk van uw klachten en voorkeur krijgt u een fysiotherapeut aangewezen, die tijdens de eerste afspreek uw klachten in kaart brengt. Vervolgens wordt er speciaal voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld. Aan de hand daarvan wordt doelgericht gewerkt naar het verhelpen van uw problemen.

Geen verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Friesland

Voor een behandeling met fysiotherapie bij onze praktijk in Friesland, heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Handig, hè? De screening van uw klachten – wat de huisarts oorspronkelijk deed – doen wij ook tijdens het eerste gesprek. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op.

Maak een afspraak voor fysiotherapie in Friesland

Testimonials Lees alle testimonials >>

Wessel van Wier testimonialsWessel van Wier
Wessel is een fanatieke kaatser die al een tijd last van zijn rug had. Met behulp van de oefeningen van Fysio-058 gebruik ik nu veel bewuster mijn lichaam. Het resultaat van de dienstverlening is dat ik eindelijk pijnvrij kan kaatsen. >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body