Is fysiotherapie in Leeuwarden de oplossing voor uw klachten?

Heeft u lichamelijke klachten of blessures en wilt u zich met fysiotherapie laten behandelen in Leeuwarden? Dat kan bij Fysio 058! Met onze fysiotherapie kunnen wij u helpen met veel verschillende klachten en blessures, zoals:

  • klachten ontstaan op het werk;
  • klachten ontstaan na het sporten (blessures);
  • klachten ontstaan na een ongeval/ziekte;
  • klachten ontstaan door het ouder worden van het lichaam.

Klachten en blessures vinden vaak zijn weerslag in het dagelijks leven. Op het werk bent u misschien genoodzaakt met de lift te gaan en een boodschapje doen bij de supermarkt kan al een hele opgave zijn. En dat is vervelend. Ons doel is dan ook altijd om u zo snel mogelijk weer op de been te helpen.

Wat gebeurt er precies bij fysiotherapie in Leeuwarden?

Als u zich met fysiotherapie laat behandelen in Leeuwarden, wat gaan we dan precies doen? De aanpak laat zich het makkelijkst uitleggen aan de hand van een stappenplan:

  • U krijgt een fysiotherapeut aangewezen op basis van uw klachtenbeeld en voorkeur.
  • De fysiotherapeut maakt een analyse van uw klachten.
  • Aan de hand van uw klachtenbeeld wordt een plan van aanpak gemaakt om uw klachten snel en effectief te behandelen.
  • Tussentijds wordt er geëvalueerd om erachter te komen wat het effect van de behandelingen is.

Mocht het nou nodig zijn dat u naast fysiotherapie een aanvullende behandeling nodig heeft, dan kan dat onder het dak van Fysio 058. Onze verschillende specialisten werken namelijk optimaal samen om uw klachten te verhelpen.

Heeft u een verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Leeuwarden?

Nee, u heeft geen verwijsbrief van de huisarts nodig om u met fysiotherapie te laten behandelen in Leeuwarden. Dat is fijn, nietwaar? De screening van uw klachten – wat uw huisarts vroeger moest doen – doen wij ook. Wilt u zich direct laten behandelen met fysiotherapie in Leeuwarden? Maak dan vandaag nog een afspraak.

Afspraak maken voor fysiotherapie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

Elina van der Wal testimonialsElina van der wal
Elina van der Wal had sinds juni 2012 klachten aan haar hiel. Door haar klachten raakte ze  zelfs volledig in de ziektewet. Elina doorliep een langdurig medisch traject en heeft van alles geprobeerd om haar klachten te verminderen.  >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body