Joze Silkens

Naam: Joze Silkens
Geboorte datum: 15 februari 1949
Woonplaats: Hardegarijp

Joze Silkens had een liesblessure welke niet verbeterde, ondanks de oefeningen die zij deed. Ze had het maken van een afspraak bij een fysiotherapeut uitgesteld, maar na behandelingen bij Fysio 058 is zij inmiddels bijna klachtenvrij.

Joze zegt zelf:
“De ervaringen die ik met fysiotherapeuten had waren niet zo positief. Dit is een van de redenen waarom ik het plannen van een afspraak heb uitgesteld. Ik had een liesblessure welke verergerde doordat ik krampachtig ging lopen. De oefeningen, welke ik zelf van het internet haalde, hielpen niet. Ook kreeg ik door het verhouden klachten aan mijn hamstring. Omdat mijn liesblessure mij op een gegeven moment dusdanig beperkte in mijn dagelijkse activiteiten en ik niet meer goed met mijn hond kon wandelen heb ik toch een afspraak gemaakt bij Fysio 058.

Wat ik opvallend vond bij Fysio 058 waren het gedegen onderzoek, de duidelijke diagnose en een helder plan van aanpak. Daarnaast biedt Fysio 058 de mogelijkheid van diverse behandeltechnieken. O.a. B-E-St, dry needling en de persoonlijke begeleiding bij het doen van oefeningen. De goede communicatie tussen de verschillende behandelaars geeft een gevoel van vertrouwen en blijk van professionaliteit.

Ik ben nu zo goed als pijnvrij. Ik heb het vertrouwen dat door de oefeningen die ik krijg de blessure verder zal genezen.”

Testimonials Lees alle testimonials >>

Sebastiaan VerlaanSebastiaan Verlaan
Nadat er bij Sebastiaan in 2015 een hernia was geconstateerd, zocht hij contact met Fysio 058 om hulp te krijgen bij het herstel. Hij wilde graag weer hardlopen. Dat is gelukt, en hoe… Hij liep samen met zijn vrouw in november de marathon van New York! >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body