Rutger Wagenaar

Specialisaties
Master Sportfysiotherapie, Dry Needling, Fysieke trainer voetbal, Medical Taping Concept, Actieve revalidatie wervelkolom, Myofasciale pijn, B-E-St therapeut.

Geboortedatum en plaats
16 oktober 1981 in Tytsjerk.

Woont in
Leeuwarden.

Is bij Fysio 058
Sportfysiotherapeut, oprichter en mede-eigenaar.

Werkzaam sinds
1 januari 2015

Loopbaan
In 2003 begonnen bij Fysiotherapie Jelle Sybesma te Mantgum, daarna 6 jaar lang bij Topfysio gewerkt. Daarna bij Andringa Fysiotherapie in Joure gewerkt (onderdeel van Fysio Actief). In 2003 en 2004 werkzaam geweest als fysiotherapeut bij de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee. In 2010 Fysio 058 te Leeuwarden opgericht. Per 1 januari 2015 Fysio 0512 gestart in Drachten.

Afgestudeerd
In 2003 aan de Hanze Hogeschool in Groningen.

Omschrijft Fysio 058 als
Moderne en vernieuwende praktijk die mensen op een persoonlijke en betrokken manier van dienst wil zijn met nieuwerwetse fysiotherapie.

Kracht van Fysio 058
Samenwerking met meerdere specialistische therapeuten onder een dak. We streven ernaar laagdrempelig te zijn voor onze klanten en er wordt gewerkt met een open vizier.

Het fijne van je vak
Om samen met een klant te werken aan een oplossing. Iedere klant is een nieuwe uitdaging. Het is mooi om iemand te kunnen helpen zijn of haar revalidatie doel te bereiken.

Ambities
Met zowel Fysio 058 als Fysio 0512 een organisatie neerzetten waarin iedereen uit het team het beste uit zichzelf kan halen. In de toekomst net zo vernieuwend kunnen blijven als nu. Met veel plezier en motivatie blijven werken om zo onze klanten de best mogelijke fysiotherapeutische zorg te kunnen bieden.

Ontspanning
Genieten van sport, gezelligheid en vrije tijd met mijn gezin.

Sport
Zelf houd ik me de afgelopen jaren voornamelijk bezig met hardlopen. Inmiddels heb ik 4 hele marathons gelopen. Daarnaast vind ik het leuk om te fietsen en schaatsen. In het verleden heb ik gevoetbald bij Rijperkerk en Veenwouden. Ik vind voetbal nog steeds een prachtige sport en bezoek graag de thuiswedstrijden van SC Cambuur.

E-mail
rutger@fysio-058.nl

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial martijn roosenburgMartijn Roosenburg
Getalenteerd voetballer Martijn Roosenburg voetbalt bij hoofdklasser ONS Sneek. Martijn had langdurige liesklachten en ging op aanraden van een teamgenoot naar Fysio 058.
>> Lees meer...

Rutger Wagenaar

Rutger Wagenaar
Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body