Laat uw sportblessure snel en effectief behandelen in Leeuwarden

Kampt u met een sportblessure en wilt u daar zo snel en effectief mogelijk aan behandeld worden? Bij Fysio 058 in Leeuwarden hebben wij de kennis en de middelen om u zo snel mogelijk weer blessurevrij te krijgen. Daardoor kunt u straks weer met een veilig en vertrouwd gevoel voluit sporten én genieten.

Sportblessure in Leeuwarden: behandeling met sportfysiotherapie

Een sportblessure in Leeuwarden behandelen wij in de meeste gevallen met sportfysiotherapie. In onze praktijk in Leeuwarden wordt er voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld, die niet alleen is afgestemd op uw blessure, maar óók op uw sport. Daardoor wordt er heel doelgericht gewerkt aan uw blessure en de terugkeer in uw eigen sport.

Revalideer van uw sportblessure in onze sportzaal in Leeuwarden

Speciaal voor de revalidatie van sportblessures hebben wij een sportzaal in onze praktijk in Leeuwarden. Daar kunt u op een rustige en veilige manier definitief afrekenen met uw blessure. Werk bijvoorbeeld aan uw:

  • kracht
  • conditie
  • stabiliteit
  • coördinatie

Het is ook mogelijk om buiten specifieke oefeningen te doen die bij uw sport horen. Na deze oefeningen bent u weer helemaal fit en terug op uw oude niveau.

Sportblessure in Leeuwarden behandelen met B-E-St by JeeCee

Voor het behandelen van uw blessure kunt u in Leeuwarden ook behandeld worden met een B-E-St by JeeCee. Dit toestel zorgt voor een snelle pijnvermindering en een snel herstel van letsel. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met het B-E-St-apparaat? Informeer gerust en neem contact met ons op.

Wist u trouwens dat u voor de behandeling van uw sportblessure geen verwijsbrief nodig heeft? Wacht daarom niet langer en laat uw blessure door ons verhelpen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn sportblessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial frank smidstraFranke Smidstra
Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body