Laat uw sportblessure snel en effectief behandelen in Leeuwarden

Kampt u met een sportblessure en wilt u daar zo snel en effectief mogelijk aan behandeld worden? Bij Fysio 058 in Leeuwarden hebben wij de kennis en de middelen om u zo snel mogelijk weer blessurevrij te krijgen. Daardoor kunt u straks weer met een veilig en vertrouwd gevoel voluit sporten én genieten.

Sportblessure in Leeuwarden: behandeling met sportfysiotherapie

Een sportblessure in Leeuwarden behandelen wij in de meeste gevallen met sportfysiotherapie. In onze praktijk in Leeuwarden wordt er voor u een persoonlijk behandelingsplan opgesteld, die niet alleen is afgestemd op uw blessure, maar óók op uw sport. Daardoor wordt er heel doelgericht gewerkt aan uw blessure en de terugkeer in uw eigen sport.

Revalideer van uw sportblessure in onze sportzaal in Leeuwarden

Speciaal voor de revalidatie van sportblessures hebben wij een sportzaal in onze praktijk in Leeuwarden. Daar kunt u op een rustige en veilige manier definitief afrekenen met uw blessure. Werk bijvoorbeeld aan uw:

  • kracht
  • conditie
  • stabiliteit
  • coördinatie

Het is ook mogelijk om buiten specifieke oefeningen te doen die bij uw sport horen. Na deze oefeningen bent u weer helemaal fit en terug op uw oude niveau.

Sportblessure in Leeuwarden behandelen met B-E-St by JeeCee

Voor het behandelen van uw blessure kunt u in Leeuwarden ook behandeld worden met een B-E-St by JeeCee. Dit toestel zorgt voor een snelle pijnvermindering en een snel herstel van letsel. Bent u geïnteresseerd in een behandeling met het B-E-St-apparaat? Informeer gerust en neem contact met ons op.

Wist u trouwens dat u voor de behandeling van uw sportblessure geen verwijsbrief nodig heeft? Wacht daarom niet langer en laat uw blessure door ons verhelpen.

Maak een afspraak in Leeuwarden voor mijn sportblessure

Testimonials Lees alle testimonials >>

Stefan van der Pal testimonialsMiny verheij
Miny Verheij is een fanatiek hardloopster en via haar hardlooptrainer kwam zij bij de sportmasseur van Fysio 058 terecht. Met name ter preventie van blessures.  >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body