Sportfysiotherapie in Leeuwarden: laat je blessure behandelen

Heeft u last van een blessure? Wij kunnen u dan helpen met sportfysiotherapie in Leeuwarden. Sportfysiotherapie is anders dan gewone fysio, omdat het als doel heeft om blessures zo snel mogelijk te verhelpen en sporters weer aan het sporten te krijgen.

Overigens kunt u ook voor sportfysiotherapie kiezen, als u uw prestaties wilt verbeteren of blessures wilt voorkomen.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: behandeling afhankelijk van uw sport

Afhankelijk van uw sport sluiten wij de sportfysiotherapie erop aan tijdens de behandelingen in Leeuwarden. Er wordt een persoonlijk behandelingsplan voor u opgesteld met 2 doelen: u van uw blessure afhelpen en u weer fit krijgen.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: revalideer in onze zaal

Een veilige manier om van uw blessure te revalideren, is te sporten in onze zaal. Hiermee bieden wij u in Leeuwarden een volledige vorm van sportfysiotherapie aan. In de ruim ingerichte zaal kunt u werken aan uw:

  • kracht
  • stabiliteit
  • conditie
  • coördinatie

Na het doen van oefeningen kunt u gebruikmaken van onze kleedruimte om u te douchen en om te kleden.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: revalideer op het veld

U kunt bij de sportfysiotherapiepraktijk van Fysio 058 in Leeuwarden er ook voor kiezen om te revalideren op het veld. Doe buiten verschillende oefeningen om volledig af te rekenen met uw blessure, zoals:

  • loopoefeningen
  • complexe oefeningen
  • specifieke oefeningen voor uw sport

Na de revalidatie op het veld is het de bedoeling dat u uw sport weer voluit kunt beoefenen.

Doe wat aan uw blessure en zorg ervoor dat u straks weer voluit kunt sporten én genieten. Neem daarom contact met ons op. Dat kan direct, want u heeft namelijk geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Maak een afspraak voor sportfysiotherapie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

Marjan Andringa testimonialsErnst van Kalsbeek
“Ik had mijn schouder een aantal keren uit de kom gehad. Hierdoor had ik veel last en weinig kracht met sporten. Door een vriend van fitness is me aangeraden eens naar Fysio 058 te gaan. Ik ben super goed geholpen, alle medewerkers zijn erg vriendelijk en enthousiast.   >> Lees meer...

Nieuws

Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »
Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body