Sportfysiotherapie in Leeuwarden: laat je blessure behandelen

Heeft u last van een blessure? Wij kunnen u dan helpen met sportfysiotherapie in Leeuwarden. Sportfysiotherapie is anders dan gewone fysio, omdat het als doel heeft om blessures zo snel mogelijk te verhelpen en sporters weer aan het sporten te krijgen.

Overigens kunt u ook voor sportfysiotherapie kiezen, als u uw prestaties wilt verbeteren of blessures wilt voorkomen.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: behandeling afhankelijk van uw sport

Afhankelijk van uw sport sluiten wij de sportfysiotherapie erop aan tijdens de behandelingen in Leeuwarden. Er wordt een persoonlijk behandelingsplan voor u opgesteld met 2 doelen: u van uw blessure afhelpen en u weer fit krijgen.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: revalideer in onze zaal

Een veilige manier om van uw blessure te revalideren, is te sporten in onze zaal. Hiermee bieden wij u in Leeuwarden een volledige vorm van sportfysiotherapie aan. In de ruim ingerichte zaal kunt u werken aan uw:

  • kracht
  • stabiliteit
  • conditie
  • coördinatie

Na het doen van oefeningen kunt u gebruikmaken van onze kleedruimte om u te douchen en om te kleden.

Sportfysiotherapie in Leeuwarden: revalideer op het veld

U kunt bij de sportfysiotherapiepraktijk van Fysio 058 in Leeuwarden er ook voor kiezen om te revalideren op het veld. Doe buiten verschillende oefeningen om volledig af te rekenen met uw blessure, zoals:

  • loopoefeningen
  • complexe oefeningen
  • specifieke oefeningen voor uw sport

Na de revalidatie op het veld is het de bedoeling dat u uw sport weer voluit kunt beoefenen.

Doe wat aan uw blessure en zorg ervoor dat u straks weer voluit kunt sporten én genieten. Neem daarom contact met ons op. Dat kan direct, want u heeft namelijk geen verwijsbrief van uw huisarts nodig.

Maak een afspraak voor sportfysiotherapie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

Elina van der Wal testimonialsElina van der wal
Elina van der Wal had sinds juni 2012 klachten aan haar hiel. Door haar klachten raakte ze  zelfs volledig in de ziektewet. Elina doorliep een langdurig medisch traject en heeft van alles geprobeerd om haar klachten te verminderen.  >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body