Kies voor persoonlijke sportrevalidatie in Leeuwarden

Wilt u een snelle en effectieve sportrevalidatie in Leeuwarden, zodat u zo snel mogelijk weer kunt sporten? Dat snappen we. Het kan ontzettend vervelend zijn om langs de zijlijn machteloos toe te kijken. En geduld te hebben. Veel geduld. Wij zorgen ervoor dat uw sportrevalidatie snel en effectief verloopt, op een persoonlijke wijze. Wat houdt dat precies in?

  • U krijgt een behandelingsplan die speciaal voor u is opgesteld, afhankelijk van uw lichamelijke gesteldheid, maar bovenal van uw sport.
  • U krijgt veel persoonlijke begeleiding en adviezen om u zo snel mogelijk weer op uw oude niveau te krijgen.

Een persoonlijk behandelingsplan is belangrijk, omdat erop allerlei manieren rekening wordt gehouden met uw sport. Daardoor wordt heel gericht gewerkt aan een terugkeer in uw sport.

Sportrevalidatie binnen of buiten in Leeuwarden

Uw sportrevalidatie kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden plaatsvinden als buiten op een sportveld. Dat is afhankelijk van uw sport. Op beide locaties kunt u werken aan bijvoorbeeld uw:

  • coördinatie
  • stabiliteit
  • conditie
  • kracht

Het doen van oefeningen vormt een belangrijke rol binnen uw sportrevalidatie en zal ervoor zorgen dat u uiteindelijk terugkomt op uw oude niveau.

Sportrevalidatie in Leeuwarden met B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee vervult mogelijk een rol bij uw sportrevalidatie in Leeuwarden. Dit bijzondere apparaat zorgt voor een snelle pijnvermindering en een snel herstel van letsel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor sportrevalidatie heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wist u dat? Reden te meer om niet langer te wachten met een behandeling van uw blessure.

Maak een afspraak voor sportrevalidatie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

Stefan van der Pal testimonialsStefan van der Pal - Triatleet
Voordat Stefan bij Fysio 058 kwam heeft hij verschillende behandelingen fysio- en manuele therapie gehad, echter zijn rugklachten verbeterden weinig. Na de 1e behandeling bij Fysio 058 merkte Stefan al verbetering en na een aantal behandelingen kon hij zich klachtenvrij op zijn wedstrijden richten! >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body