Kies voor persoonlijke sportrevalidatie in Leeuwarden

Wilt u een snelle en effectieve sportrevalidatie in Leeuwarden, zodat u zo snel mogelijk weer kunt sporten? Dat snappen we. Het kan ontzettend vervelend zijn om langs de zijlijn machteloos toe te kijken. En geduld te hebben. Veel geduld. Wij zorgen ervoor dat uw sportrevalidatie snel en effectief verloopt, op een persoonlijke wijze. Wat houdt dat precies in?

  • U krijgt een behandelingsplan die speciaal voor u is opgesteld, afhankelijk van uw lichamelijke gesteldheid, maar bovenal van uw sport.
  • U krijgt veel persoonlijke begeleiding en adviezen om u zo snel mogelijk weer op uw oude niveau te krijgen.

Een persoonlijk behandelingsplan is belangrijk, omdat erop allerlei manieren rekening wordt gehouden met uw sport. Daardoor wordt heel gericht gewerkt aan een terugkeer in uw sport.

Sportrevalidatie binnen of buiten in Leeuwarden

Uw sportrevalidatie kan zowel binnen in onze praktijk in Leeuwarden plaatsvinden als buiten op een sportveld. Dat is afhankelijk van uw sport. Op beide locaties kunt u werken aan bijvoorbeeld uw:

  • coördinatie
  • stabiliteit
  • conditie
  • kracht

Het doen van oefeningen vormt een belangrijke rol binnen uw sportrevalidatie en zal ervoor zorgen dat u uiteindelijk terugkomt op uw oude niveau.

Sportrevalidatie in Leeuwarden met B-E-St by JeeCee

B-E-St by JeeCee vervult mogelijk een rol bij uw sportrevalidatie in Leeuwarden. Dit bijzondere apparaat zorgt voor een snelle pijnvermindering en een snel herstel van letsel. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Voor sportrevalidatie heeft u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig. Wist u dat? Reden te meer om niet langer te wachten met een behandeling van uw blessure.

Maak een afspraak voor sportrevalidatie in Leeuwarden

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial A DonkervoortAnneke Donkervoort
Anneke Donkervoort uit Noordbergum kreeg door hardlopen scheenbeenklachten. Anneke wilde graag zo snel mogelijk weer pijnloos kunnen hardlopen. Ik heb toen contact opgenomen met Fysio 058 en ik ben heel goed door een fysiotherapeut behandeld en heb daarna oefentherapie gevolgd. In korte tijd kon ik weer pijnloos hardlopen. >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body