Testimonial Stefan van der Pal

Testimonial Stefan vd PalNaam: Stefan van der Pal - Triatleet
Geboorte datum: 10 oktober 1980

Getalenteerd triatleet Stefan van der Pal uit Leeuwarden had voordat hij bij Fysio 058 kwam al verschillende behandelingen fysio- en manuele therapie gehad, echter zijn rugklachten verbeterden weinig. Na de 1e behandeling bij Fysio 058 merkte Stefan al direct verbetering en na een aantal behandelingen kon hij zich volledig klachtenvrij op zijn wedstrijden richten!

Stefan zegt zelf:

“Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik rugklachten. Mijn toenmalige fysiotherapeut verwees me naar Fysio 058 voor een behandeling Dry Needling. Ondertussen had ik al fysio- en manuele therapie gehad en speciale wekelijkse training om de rompstabiliteit te verbeteren, maar het hielp allemaal te weinig.

Ik had totaal geen verwachting van de behandelingen bij Fysio 058, ik had de hoop dat de rugpijn weg zou gaan en ik mijn zwem-, fiets- en looptrainingen weer kon oppakken.

Na de allereerste Dry Needling behandeling door Rutger Wagenaar voelde ik direct groot verschil. Na een aantal behandelingen was ik pijnvrij! Op dat moment was ik in voorbereiding op de 60 km van Texel, welke ik blessurevrij heb volbracht en de eerste triatlon wedstrijden stonden weer op het programma.

Na de behandelingen bij Fysio 058 had ik weer een fit lichaam dat op niveau kan sporten en mijn wedstrijden op topniveau kan volbrengen. Ik voel nu tijdig wanneer ik behandelingen nodig heb en meestal laat ik kort voor wedstrijden mijn lichaam bij Fysio 058 checken.”

Prestaties seizoen 2012

OD Triatlon Heerenveen
1/2 Triatlon Stein
OD Triatlon Stiens
1/2 Triatlon Leiderdorp
1/2 Triatlon Almere
OD Triathlon Drachten
1/1 Triatlon Challenge Barcelona
1/2 Triatlon Almere
OD Triathlon Drachten
1/1 Triatlon Challenge Barcelona
: 2e plek Senioren, 1.56’27’’
: 15e overall / 9e senior, 4.48’13’’
: 1e Overall, 1.59’04’’ Noord Nederlands Kampioen
: 3e overall, 4.04’44’’
: 5e overall, 3e Nederlander, 4.03’46’’
: 1e overall, 1.59’14’’ Fries kampioen
: 46e PRO Men, 9.46’27’’
: 5e overall, 3e Nederlander, 4.03’46’’
: 1e overall, 1.59’14’’ Fries kampioen
: 46e PRO Men, 9.46’27’’

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial frank smidstraFranke Smidstra
Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body