Testimonial Stefan van der Pal

Testimonial Stefan vd PalNaam: Stefan van der Pal - Triatleet
Geboorte datum: 10 oktober 1980

Getalenteerd triatleet Stefan van der Pal uit Leeuwarden had voordat hij bij Fysio 058 kwam al verschillende behandelingen fysio- en manuele therapie gehad, echter zijn rugklachten verbeterden weinig. Na de 1e behandeling bij Fysio 058 merkte Stefan al direct verbetering en na een aantal behandelingen kon hij zich volledig klachtenvrij op zijn wedstrijden richten!

Stefan zegt zelf:

“Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik rugklachten. Mijn toenmalige fysiotherapeut verwees me naar Fysio 058 voor een behandeling Dry Needling. Ondertussen had ik al fysio- en manuele therapie gehad en speciale wekelijkse training om de rompstabiliteit te verbeteren, maar het hielp allemaal te weinig.

Ik had totaal geen verwachting van de behandelingen bij Fysio 058, ik had de hoop dat de rugpijn weg zou gaan en ik mijn zwem-, fiets- en looptrainingen weer kon oppakken.

Na de allereerste Dry Needling behandeling door Rutger Wagenaar voelde ik direct groot verschil. Na een aantal behandelingen was ik pijnvrij! Op dat moment was ik in voorbereiding op de 60 km van Texel, welke ik blessurevrij heb volbracht en de eerste triatlon wedstrijden stonden weer op het programma.

Na de behandelingen bij Fysio 058 had ik weer een fit lichaam dat op niveau kan sporten en mijn wedstrijden op topniveau kan volbrengen. Ik voel nu tijdig wanneer ik behandelingen nodig heb en meestal laat ik kort voor wedstrijden mijn lichaam bij Fysio 058 checken.”

Prestaties seizoen 2012

OD Triatlon Heerenveen
1/2 Triatlon Stein
OD Triatlon Stiens
1/2 Triatlon Leiderdorp
1/2 Triatlon Almere
OD Triathlon Drachten
1/1 Triatlon Challenge Barcelona
1/2 Triatlon Almere
OD Triathlon Drachten
1/1 Triatlon Challenge Barcelona
: 2e plek Senioren, 1.56’27’’
: 15e overall / 9e senior, 4.48’13’’
: 1e Overall, 1.59’04’’ Noord Nederlands Kampioen
: 3e overall, 4.04’44’’
: 5e overall, 3e Nederlander, 4.03’46’’
: 1e overall, 1.59’14’’ Fries kampioen
: 46e PRO Men, 9.46’27’’
: 5e overall, 3e Nederlander, 4.03’46’’
: 1e overall, 1.59’14’’ Fries kampioen
: 46e PRO Men, 9.46’27’’

Testimonials Lees alle testimonials >>

Silvio TeunissenSilvio Teunissen
De verhalen over Fysio 058 waren erg positief. Toen ik samen met Rutger en Anton voor Serious Request door Nederland aan het hardlopen was merkte ik dat er een klik was tussen mij en Fysio 058. Inmiddels kan ik zeggen dat mijn ervaring, maar ook die van mijn zoon en dochter positief zijn.   >> Lees meer...

Nieuws

Vervolgtechniektraining voor hardlopers Vrijdag 9 maart Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 16 maart zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »
Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body