Testimonials

Testimonial Judith Schoonhoven

Naam: Judith Schoonhoven
Geboorte datum: 21 februari 1989
Woonplaats: Groningen

Judith Schoonhoven heeft in september 2010 een vervelend ongeluk gehad, waarbij haar enkel gebroken is. Bijna 2 jaar lang volgde zij behandelingen fysiotherapie, helaas zonder het resultaat waar Judith op hoopte. In oktober 2012 kwam ze voor het eerst bij Fysio 058.  Inmiddels sport Judith weer bijna pijnvrij.

Judith zegt zelf:
“In september 2010 heb ik een ongeluk gehad, hierbij is mijn enkel gebroken en ik had daarnaast fors letsel aan het weefsel er omheen. 2 maanden na het ongeluk ben ik gestart met fysiotherapie bij een praktijk in Zuidlaren. In het najaar van 2012 kwamen mijn toenmalige fysiotherapeut in Groningen en ik tot de conclusie dat er geen echte vooruitgang meer werd geboekt. We hebben daarom besloten de behandeling daar te staken.

Via mijn zus ben ik bij Fysio 058 terecht gekomen. Ik had niet al te hoge verwachtingen, omdat mijn fysio uit Groningen aangegeven had niets meer voor mij te kunnen doen. Mijn fysiotherapeut bij Fysio 058 had aangegeven verschillende behandelmethoden in te willen zetten o.a. B-E-St en dry needling. Zo ben ik in oktober 2012 het behandeltraject bij Fysio 058 gestart.  Ik ben nog steeds onder behandeling, maar niet meer wekelijks.

Inmiddels kan ik weer sporten in de sportschool (bijna dagelijks) en heb zelfs alweer gevolleybald. 9 van de 10 keer is dit vrijwel pijnvrij! Mijn enkel is soepeler, wordt niet meer zo dik en ik kan hem verder buigen dan voor ik bij Fysio 058 kwam. Sinds november 2012 hebben we zo’n 3 tot 4 cm vooruitgang geboekt wat betreft  buiging van de enkel, wat best een stuk is aangezien ik dacht uitbehandeld te zijn.

Fysio 058 vind ik een prettige praktijk met een fijne sfeer. Ze zijn erg vooruitstrevend, denken mee en passen verschillende behandelmethoden toe, wat bij mij aldoor goed bleek te werken. Door een combinatie van technieken krijg je naar mijn idee de best passende behandeling. Anton Kingma heeft mij weer aan het sporten gekregen, wat ik nu met erg veel plezier doe. Ik kan nog niet alles en dat zal ook niet gaan gebeuren, maar als ik terugkijk op het afgelopen jaar, heb ik minder pijn en het gaat beter dan daarvoor. Ik ben dus erg tevreden!”

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial Marjon VisserMarjon Visser
“Na mijn enkelbreuk heeft mijn enkel zes weken in gips gezeten. Ik wilde zo snel mogelijk weer revalideren, zodat ik weer mee kon spelen op het hoogste niveau. Omdat ik al eerder goede ervaringen had met Fysio 058 heb ik direct contact gezocht.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 16 januari Fysiotherapie en vergoeding uit de verzekering hoe zit dat nou precies?

Regelmatig krijgen wij vragen over hoe dat nou precies zit met de vergoeding van fysiotherapiebehandelingen. Ben je daar voor verzekerd?

Lees meer »
Dinsdag 9 januari Trainen in de kou, geen probleem toch?!

Laat je vooral niet afschrikken door het weer om lekker buiten te gaan trainen. Met deze 5 tips kunnen de lage temperaturen je niet weerhouden!

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body