Testimonials

Testimonial Judith Schoonhoven

Naam: Judith Schoonhoven
Geboorte datum: 21 februari 1989
Woonplaats: Groningen

Judith Schoonhoven heeft in september 2010 een vervelend ongeluk gehad, waarbij haar enkel gebroken is. Bijna 2 jaar lang volgde zij behandelingen fysiotherapie, helaas zonder het resultaat waar Judith op hoopte. In oktober 2012 kwam ze voor het eerst bij Fysio 058.  Inmiddels sport Judith weer bijna pijnvrij.

Judith zegt zelf:
“In september 2010 heb ik een ongeluk gehad, hierbij is mijn enkel gebroken en ik had daarnaast fors letsel aan het weefsel er omheen. 2 maanden na het ongeluk ben ik gestart met fysiotherapie bij een praktijk in Zuidlaren. In het najaar van 2012 kwamen mijn toenmalige fysiotherapeut in Groningen en ik tot de conclusie dat er geen echte vooruitgang meer werd geboekt. We hebben daarom besloten de behandeling daar te staken.

Via mijn zus ben ik bij Fysio 058 terecht gekomen. Ik had niet al te hoge verwachtingen, omdat mijn fysio uit Groningen aangegeven had niets meer voor mij te kunnen doen. Mijn fysiotherapeut bij Fysio 058 had aangegeven verschillende behandelmethoden in te willen zetten o.a. B-E-St en dry needling. Zo ben ik in oktober 2012 het behandeltraject bij Fysio 058 gestart.  Ik ben nog steeds onder behandeling, maar niet meer wekelijks.

Inmiddels kan ik weer sporten in de sportschool (bijna dagelijks) en heb zelfs alweer gevolleybald. 9 van de 10 keer is dit vrijwel pijnvrij! Mijn enkel is soepeler, wordt niet meer zo dik en ik kan hem verder buigen dan voor ik bij Fysio 058 kwam. Sinds november 2012 hebben we zo’n 3 tot 4 cm vooruitgang geboekt wat betreft  buiging van de enkel, wat best een stuk is aangezien ik dacht uitbehandeld te zijn.

Fysio 058 vind ik een prettige praktijk met een fijne sfeer. Ze zijn erg vooruitstrevend, denken mee en passen verschillende behandelmethoden toe, wat bij mij aldoor goed bleek te werken. Door een combinatie van technieken krijg je naar mijn idee de best passende behandeling. Anton Kingma heeft mij weer aan het sporten gekregen, wat ik nu met erg veel plezier doe. Ik kan nog niet alles en dat zal ook niet gaan gebeuren, maar als ik terugkijk op het afgelopen jaar, heb ik minder pijn en het gaat beter dan daarvoor. Ik ben dus erg tevreden!”

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial jozeJoze Silkens
Joze Silkens had een liesblessure welke niet verbeterde, ondanks de oefeningen die zij deed. Ze had het maken van een afspraak bij een fysiotherapeut uitgesteld, maar na behandelingen bij Fysio 058 is zij inmiddels bijna klachtenvrij.
>> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 12 december Een goede zithouding kan rugpijn voorkomen

Waarom is een goede zithouding belangrijk om rugpijn te voorkomen?

Lees meer »
Vrijdag 8 december Vacature telefoniste

Fysio 058 is per maart 2018 op zoek naar een telefoniste.

Het betreft een tijdelijke functie voor 20 uur per week met standplaats Leeuwarden.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body