Testimonials

Naam: Wies van den Heuvel
Geboortedatum: 29 januari 1961
Woonplaats: Leeuwarden

Wies was ook in het verleden bekend met schouderklachten. Begin dit jaar waren de klachten dusdanig aanwezig, dat zij zich ook in het dagelijks functioneren belemmerd voelde. Toen nam Wies contact op met Fysio 058.

Wies zegt zelf:
“Voordat ik bij Fysio 058 kwam had ik schouderklachten. In eerste instantie voelde ik overdag pijn en een beperkte beweeglijkheid, maar op een gegeven moment werd ik ’s nachts meerdere keren wakker van de pijn. Ook tijdens recreatief sporten waren de klachten aanwezig. Toen ik zoveel last kreeg dat ik in mijn dagelijkse functioneren beperkt werd, heb ik mij gemeld bij Fysio 058.

Ik had de indruk dat Fysio 058 hoofdzakelijk gericht was op sportgerelateerde klachten en ik was benieuwd of Fysio 058 mij zou kunnen helpen. Mijn hoop was dat de pijnklachten zouden verminderen en dat ik mijn schouders en armen weer normaal zou kunnen gebruiken en belasten.

Na een paar behandelingen kon ik al een duidelijk verschil merken, de schouder werd losser en de pijnklachten werden minder. Ik heb de oefeningen die ik voor thuis meekreeg fanatiek bijgehouden en ook de dry needling heeft een gunstig effect gehad. Na 7 behandelingen was de situatie zodanig verbeterd dat we zijn gestopt met de therapie.

Doordat er duidelijk gecommuniceerd werd zijn mijn klachten vanaf de eerste behandeling goed aangepakt. Na afloop van de behandeling kon ik weer gewoon mijn ding doen en ik ben nu zo goed als klachtenvrij. Mocht dit in de toekomst veranderen, dan zou ik meteen weer contact opnemen met Fysio 058.”

 

Testimonials Lees alle testimonials >>

Marjan Andringa testimonialsMarjan Andringa
‘Ik volgde de basiscursus looptechniektraining en het vervolg hierop, looptechniektraining 2.0. Ik hoopte meer inzicht te krijgen in de techniek van het hardlopen en dit leren toe te passen in de praktijk om efficiënter – sneller – te kunnen lopen en blessures te voorkomen.   >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 12 december Een goede zithouding kan rugpijn voorkomen

Waarom is een goede zithouding belangrijk om rugpijn te voorkomen?

Lees meer »
Vrijdag 8 december Vacature telefoniste

Fysio 058 is per maart 2018 op zoek naar een telefoniste.

Het betreft een tijdelijke functie voor 20 uur per week met standplaats Leeuwarden.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body